?
vijesti o nama online rezervacija terena tenis ?kola natjecatelji rekreativna liga foto galerija oglasnik kontakt
Foto Galerija

OTVORENO PRVENSTVO SAMOBORA do 14 godina

 OTVORENO PRVENSTVO SAMOBORA do 14 godina

 Na terenima TK Samobor 1890 , tijekom vikenda održao se tradicionalni turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza Otvoreno prvenstvo Samobora do 14 godina na kojem je nastupilo  čak 40 mladih tenisača i 13 tenisačica iz 20 klubova iz cijele Hrvatske.

Najuspješniji je bio član Iteama Alen Kurtagić koji je u finalu pobijedio riječanina Adrijana Hržića rezultatom 7:6,6:1.

U konkurenciji djevojčica pobjednica je Kora Rogina (TK ŽAR) koja je u finalu pobijedila igračicu  TK Varaždin Anu Mukić rezultatom 6:2,6:1.

U igri parova za dječake najbolji su bili igrači zagrebačkog Vulpesa Jakić i Puljiz koji su pobijedili zagrebačko čakovečku kombinaciju Škreb/Zlatar 7:5,6:2.

U konkurenciji parova za djevojčice najbolje su bile zagrebačke igračice Ban i Crnolatac koje su u finalu pobijedile samoborsko-varaždinski par Mogulić/Mukić 4:6,6:1,10:3.

Od samoborskih predstavnika uspješna je bila dvanaestogodišnja Tea Mogulić koja je ostvarila plasman u finale parova i četvrtfinale pojedinačno i Braća Stjepan i Lovro Majcan koji su se plasirali među 16 najboljih pojedinačno iako spadaju u mlađu uzrasnu kategoriju do 12 godina.

Od samoborskih igrača pobjede su zabilježili i Ema Vukadin i Fran Baković

?
Foto Galerija
?
Kamere u?ivo
After falling in replica handbags love with Beatrice,gucci replica handbag Pierre immediately worked hard. In 2009, after dropping out of college, he took over a hermes replica handbags construction company founded handbag replica by his father and became a replica handbags major shareholder. Later he became the vice president of the Monaco Yacht Club. Personally, it has reached 50 million US dollars.
Tenis ?kola
ATP World TourWTA Tour
Davis CupITF
Tennis EuropeFedCup
PIK Vrbovec Radio Samobor KS-KS knjigovodstvo d.o.o. Slovoreklam d.o.o. total gulf
Poliklinika Škvorc PENA autokozmetika Babolat Vidmar Šport - Dunlop Hrvatska tembo
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????“??????”?????????????????????????????????????????????????????????
Studio Imago