?
vijesti o nama online rezervacija terena tenis ?kola natjecatelji rekreativna liga foto galerija oglasnik kontakt
Foto Galerija

OTVORENO PRVENSTVO SAMOBORA do 12 godina (03.04.2015-06.04.2015)

Na terenima TK Samobor 1890 , tijekom vikenda održao se tradicionalni turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza Otvoreno prvenstvo Samobora do 12 

godina na kojem je nastupilo  23 mladih tenisača i 30 tenisačica iz 16 klubova iz cijele Hrvatske, koji su prkosili hladnom i vjetrovitom vremenu.
Na kraju pobjednik u konkurenciji dječaka bio je Fran Mitrović član Ponikva koji je sa 75, 60 u finalu pobijedio Roka Baškovića iz riječkog Kvarnera .
U konkurenciji djevojčica trijumfirala je Klara Perinović članica zagrebačke Victorie koja je u finalu pobijedila igračicu Kvarnera Niku Dundović u 2 seta.
Zapažen nastup imali su i samoborski predstavnici.
Najbolja samoborska igračica Tea Mogulić zaustavljena je tek u polufinalu od kasnije pobjednice Klare Perinović sa 75, 64, a Josip Poljak je izborio 
četvrtfinale sa 4 uzastopne pobjede, gdje je poražen od zagrepčanina Tina Oštra. Solidan nastup ostvario je i Niko Mixich plasmanom u glavni turnir.
U konkurenciji parova najbolji su bili Bašković (TK Kvarner) i Oštro (Mladost),
a konkurenciji parova za djevojčice Perinović (Victoria) i Sokolović (ITEAM).
 
     
?
Foto Galerija
?
Kamere u?ivo
After falling in replica handbags love with Beatrice,gucci replica handbag Pierre immediately worked hard. In 2009, after dropping out of college, he took over a hermes replica handbags construction company founded handbag replica by his father and became a replica handbags major shareholder. Later he became the vice president of the Monaco Yacht Club. Personally, it has reached 50 million US dollars.
Tenis ?kola
ATP World TourWTA Tour
Davis CupITF
Tennis EuropeFedCup
PIK Vrbovec Radio Samobor KS-KS knjigovodstvo d.o.o. Slovoreklam d.o.o. total gulf
Poliklinika Škvorc PENA autokozmetika Babolat Vidmar Šport - Dunlop Hrvatska tembo
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????“??????”?????????????????????????????????????????????????????????
Studio Imago